En valpkurs i Stockholm är en bra början

Har man skaffat sig en ny liten fyrbent vän så kan det vara väldigt bra att gå en valpkurs Stockholm för att lära den nya vännen bra saker om hur man gör i vardagen och för att lära känna varandra.

När en valp är omkring tre eller fyra månader är den fantastiskt söt och gullig och har mycket bus i sig. Det är just då man ska passa på att gå en valpkurs i Stockholm. Hunden har lättast att lära sig nya saker då och den har heller inte börjat skaffa sig ovanor.

För att man ska få ett bra liv tillsammans med sin hund så behöver man lära känna varandra och ha roligt ihop. De flesta hundar brukar vilja följa instruktioner om de förstår dem, särskilt om de får en liten belöning när de gör det. Därför är det viktigt att man ger instruktionerna på rätt sätt och det övar man på att göra när man går en valpkurs.

En hund som har fått gå en valpkurs i Stockholm kan vara i alla sammanhang

När valpen växer till sig är det viktigt att den kan lyssna till enkla uppmaningar om att komma, sitta och ligga. Den behöver också träna på att vara i olika miljöer och att vara tillsammans med andra hundar utan att tappa fokus på sin ledare. Den träningen gör man i kurslokalen med konstgräs där man kan öva och leka året om. Medan valparna vilar sig efter träning får man lära sig om hundars behov och om hundpsykologi.